Kansitaide Tankrust
The Fast of Solace
CD
[ Almost Famous ]

( 6½ )
01. DMZ
02. Draw the Line
03. Apollo Is Dead
04. Autonomy
05. Improvisation 28
06. Dead Pools
07. Barbarians
08. Grow Some Balls
09. 10:22
10. Cleaver

Ruotsalaisen melodeathin ysäriaikana luodut piirteet ovat kantaneet kauas. Niin kauas, että ne erottuvat selvästi myös ranskalaisen Tankrustin debyytiltä, vaikka yhtye on iskenyt joukkoon tynnyrillisen perinteistä kuoloa, ämpärillisen hardcorea ja toisen mokoman thrashia.

The Fast of Solace onkin käytännössä eri tyylilajien sulatusuuni, tai oikeammin sanottuna salaattikulho. Erilaisia kikkareita ja kokkareita on moneen makuun. Eikä siinä mitään, jos musikaalinen taipumus onnistuu muuhunkin kuin rusinat pullasta -tapaan. Välttämättä ei apua ole siitäkään, sillä The Fast of Solace ei ole erityisen onnistunut levytys.

Kiekko nimittäin on kuin epäomaperäisyyden ilmentymä, jos ei tyylilajien synteesiyritystä sellaiseksi lasketa. Melometalliriffit ovat tuttua b-luokan kauraa ja raskaat yksittäiset demppausriffit ovat kuin koulukirjalainauksia alan soitosta. Mukana olevat hoosee- ja rässimausteet niin ikään ovat genrebändien ylijäämäosastoa. Lopputulemaa voisi kutsua ihan kivaksi, sillä mitään ei pariisilaisbändi varsinaisesti tee huonosti.

Soundit ovat suorastaan hyvät ja örinälaulukin vähintään passeli. Noin muuten kaikesta välittyy sellainen kädenlämpöinen tunnelma. Tankrust on varmasti lajityypiltään potentiaalinen kehittyjä, siitä ei ole epäilystäkään. Vielä tällä kiekolla meno ei vain erityisen ihmeemmin vakuuta.11.04.2016, Serpent
http://www.tankrust.com/ https://www.facebook.com/Tankrust Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Lukukertoja : 530
Palaa »