Kansitaide 3 Doors Down
Us And The Night
CD
[ Universal Music ]

( 5½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. The Broken
02. In The Dark
03. Still Alive
04. Believe It
05. Living In Your Hell
06. Inside Of Me
07. I Don’t Wanna Know
08. Pieces Of Me
09. Love Is A Lie
10. Us And The Night
11. Fell From The Moon

Kesto: 37:48

Huoletonta, harmitonta ja hajutonta ameriikanrokkia sieltä ravintoketjun huipulta. 3 Doors Down on suoltanut Yhdysvaltain maistream-listoille hittiä hitin perään ja niin käy varmaan tälläkin kertaa, vaikka meikäläisen korvissa yhtyeen kuudes studioalbumi Us And The Night edustaa kokolailla "all fillers, no killers" -osastoa. En onnistu löytämään levyltä uutta Kryptonitea tai It's Not My Timea sen enempää kuin Here Without Youn veroista balladihelmeäkään.

The Broken aloittaa albumin tuoden 3 Doors Downin palettiin uutena mausteena sähköiset taustasäksätykset. Kappale itse on hyvinkin standarditavaraa bändin kaanonissa: letkeänrentoa rokkailua jossa kaikki patit ladataan kertosäkeeseen. In the Dark puolestaan on albumin ensisinkku, hieman rokimpi veto ja perusasioissa sekin myllää: tytön selkään pitäisi pimeässä päästä. Ja niin edelleen: ei 3 Doors Down ole tässä planeettaa pelastamassa, mutta kaupallisten radiokanavien ohjelmapäälliköt takuulla kiittävät, sillä albumin kaikki yksitoista biisiä ovat alle neljän minuutin täsmäiskuja radioaalloille eivätkä varmasti radion äänitapetin virrassa niin muista kappaleista erotu, että se mainostajia häiritsisi. Paitsi ehkä Believe It, joka hittimielessä yltää jo melko lähelle 3DD:n vanhoja sankaritekoja, mutta kärsii siitä, että kuulostaa jo ennestään kuullulta.

Eihän Us And The Night tietenkään mikään huono levy ole, mutta ilmankin fanit(kin) olisivat takuulla elossa pysyneet. Meikäläisen puolesta levy joutaisi luiskaan.



07.03.2016, Mape Ollila
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
The Greatest Hits
The Greatest Hits
[ CD ]
3 Doors Down
3 Doors Down
[ CD ]
http://www.3doorsdown.com/ https://www.facebook.com/3DoorsDown/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 1295
Palaa »