Kansitaide 3rd Attempt, The
Born in Thorns
CD
[ Dark Essence Records ]

( 7½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Torment Nation
02. Night Vision
03. Art of Domination
04. We Defy
05. Born in Thorns
06. Beast Within
07. Sons of the Winter
08. Nekrogrammaton
09. Firestorm
10. Anti-Self

Carpathian Forest ei ole viime vuosina osoittanut minkäänlaista aktiivisuutta levyrintamalla. Kenties juuri tästä syystä pitkäaikaisjäsenet Tchort ja Blood Pervertor ottivat ja lähtivät, ja pian tämän jälkeen pistivätkin pystyyn uuden yhtyeen. Tästä kaksikosta sekä parista muusta meritoituneesta musikantista koostuu yhtye nimeltä The 3rd Attempt. Born in Thorns on heidän ensimmäinen mielenilmauksensa.

Ehkä vähemmän yllättävästi Born in Thorns kuulostaakin paikka paikoin enemmän kuin vähän Carpathian Forestin jäänteiltä. Keskitempoista ja rujoa black metalia vedetään niin norjalaisittain, ettei pahemmasta väliä. Eikä meno parhaimmillaan ole lainkaan paskempaa. Päinvastoin, suorastaan.

The 3rd Attempt ei kuitenkaan ole vain Carpathian Forest uudella nimellä. Levyltä löytyy viitteitä muihin suuntiin, kuten satunnainen viikinki-Bathoryä kopioiva veisu, tai satunnaisen oloiset death metal -örinät siellä ja täällä. Paperilla tämä kaikki kuitenkin kuulostaa lopullista kokonaisuutta paremmalta. En kiistä, etteikö The 3rd Attempt olisi parhaimmillaan varsin maukasta kuultavaa. Etenkin aloitusraita Torment Nation lupaa ja antaa paljon, mutta samalla loppulevy tuntuu paljon tylsemmältä tapaukselta.

Vaikka soundeiltaan kiekko on hyvä ja rääkylauluiltaan oikein mainio, biisinkirjoituspuolella löytyy satunnaisempia notkahduksia. Näiden ansiosta levyä on vaikea kehua maasta taivaisiin. Viime kädessä The 3rd Attempt iskee pöytään hyvin vähän mitään uutta tai erityislaatuista. Debyyttilevyksi Born in Thorns on kuitenkin varsin laadukas tapaus ja Carpathian Forestia janoaville kuuntelijoille varmasti oikein tervetullut levytys.26.09.2015, Serpent
https://www.facebook.com/the3rdattemptofficial Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 4423
Palaa »