Kansitaide Raunchy
Confusion Bay
CD
[ Nuclear Blast ]

( 9 )
Osta CDON:ista
01. Join The Scene
02. I Get What I See
03. Summer Of Overload
04. Watch Out
05. 9 ­ 5
06. Show Me Your Real Darkness
07. Confusion Bay
08. The Devil
09. Insane
10. Morning Rise And A Friday Night
11. Bleeding #2
Tanskalainen Raunchy tekee toisen tulemisensa komeasti, erikoisesti nimetyllä "Confusion Bay:llä", joka on massiivinen ja murskaavasoundinen levy. Sanottakoon myös, että Raunchy on mainiota punttisalimusiikkia, sen tulin huomanneeksi eräänä iltana rautojen seassa itseäni kiduttaessani.

Raunchy on kuin yhdistelmä Strapping Young Ladia ja Living Sacrificea, jossa pinnan alla kytee korvaa ilahduttavia sävyjä Waltarista ja Tangerine Dreamin tyylisestä syntsapopista. Nu-metallia tämä ei ole, josta Herralle kiitos, mutta Raunchy on erittäin nykyaikaisen kuuloista. Tuplabassarit hallitsevat ja rumpaloinnin seassa on myös disco- ja housemeininkiä ja voe pojat, että tämä matsku groovaa! Energinen ja aggressiivinen mäiske, jossa laulumelodiat soljuvat pehmeinä kuin lämmin maito, kruununaan tarttuvat kertosäkeet ja paljon muuta kilkettä, antavat Confusion Baylle todella painoa jolle korvansa kallistaa. Levyllä ei ole huonoja biisejä ja Raunchylla on mukava taipumus saada viisiminuuttiset kappaleensa kuulostamaan kuin pienoisilta lomilta, joissa maisemia riittää. Confusion Bay ei ole vain musiikkia, vaan pikemminkin matka.

Levyn parasta tarjontaa ovat Join The Scene, Summer Of Overload, Watch Out (jonka tahtiin perse heiluu!), 9 ­5, ja Confusion Bay. Levyllä on raskasta riffiä ja tamppaavaa biittiä niin, että eiköhän olisi aika alkaa kaivautumaan sekaan...

28.12.2003, Starbuck
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Vices.Virtues.Visions.
Vices.Virtues.Visions.
[ CD ]
A Discord Electric
A Discord Electric
[ CD ]
Wasteland Discotheque
Wasteland Discotheque
[ CD ]
Velvet Noise Extended
Velvet Noise Extended
[ CD ]
Death Pop Romance
Death Pop Romance
[ CD ]
http://www.raunchy.dk Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Lukukertoja : 3918
Palaa »