Kansitaide Ravage Machinery
Subordinates of the Mechanism
CD
[ One Man Army ]

( 8 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Emancipate/Exterminate
02. Supremus Deus Machinarum
03. Evolution of Malevolence
04. Miscarriage
05. The Utilitarian Nomad
06. Limits of Systematic Madness
07. The Gallows Await
08. Mediacracy
09. Decapitation

Tasaisen hyviä pienjulkaisuja sarjaulostanut Ravage Machinery meinasi jäädä uutukaisen suhteen ikävään limboon. Lafkoilta ei tullut kunnollisia julkaisutarjouksia ja toisaalta bändi halusi pistää ulos debyyttilevyn vaikka sitten itse. Levyn vihdoin kätösiin saanena täytyy todeta, että onneksi One ManArmy tajusi asiasta muita enemmän: Subordinates of the Mechanism on yllättävän kova debytointi, vaikka bändin aiempi diskografia odotuksia jo herättikin.

Vimmaista death metalia levyllään paukuttava lappalaisbändi jyrää lajinsa modernimmalla suunnalla ja sisältää niin sävyjä thrashin kuin myös blackin puolelta. Ei pidä kuitenkaan erehtyä luulemaan yhtyettä jonkinlaiseksi hybriditapaukseksi, sillä viimeksi mainitut genrevivahteet ovat viime kädessä kuitenkin vain mausteita. Näin on hyvä, sillä bändin aggressiivinen kuolonpurske melodiasävyineen menisi suoraan sanoen hukkaan jos paletti rakoilisi liikaa eri suuntiin.

Subordinates of the Mechanism vakuuttaa ennen kaikkea huolellisuudellaan. Biiseistä on turhat roiskeet karsittu minimiin ja soundipuoli on teräksinen. Bändin vahva örinälaulu on tukevaotteinen ja vaikuttava, ja se tuokin mieleen ajoittain maestro Glen Bentonin.

Ravage Machinery voi paikoin olla liiankin nykyaikainen teos perinteisemmän kuolon puolesta liputtaville kuulijoille. Melodiavivahteisuus ja djenttaavat riffit eivät taatusti jokaisen pirtaan sovi, mutta näistä viis, levy on kaikkiaan tasaisen vahva jytky, jota kehtaa esitellä kotimaisen death metalin kärkiryhmän äärellä.02.05.2015, Serpent
http://www.ravagemachinery.com/ https://www.facebook.com/pages/Ravage-Machinery/141140528011 Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 2110
Palaa »