Kansitaide Demonic Manifestation
World of Horror
CD
[ Dan's Crypt Records ]

( 6½ )
01. Primordial Domination
02. Demonic Possession
03. Graveyard Rites
04. Corrosive Humanity
05. Manipulation of Flesh
06. Crematory
07. The Tomb Is Open
08. Zombiechrist
09. Purified by the Flames of Hell
10. Funeral Fuck

Nostalgia on siitä jännä tunne, ettei se koske kuin oikeasti vanhoja, todellisia kokemuksia, eikä niinkään samankaltaisia, lähes aidontuntuisia jäljittelijöitä. Näinpä meksikolaisen Demonic Manifestationin sinänsä vanhalta ruotsikuololta kuulostava World of Horror -debyytti tuntuu vain vanhan asian lämmittelyltä eikä reilun kahden vuosikymmenen takaiselta ja sittemmin unohdetulta aikalaisklassikolta.

Kaikki elementit jälkimmäiseen kuitenkin ovat mukana. Sunlight-soundi, keskitempoinen junttaus, möräkät örinälaulut ja niin kovin ruotsalainen ote perusvarmaan kuolonmetalliin. Kaiken järjen ja logiikan mukaan tästä pitäisi pitää jos on koskaan nauttinut 90-lukulaisesta death metalista, tuli se sitten Ruotsista tai Amerikasta. Mutta ei, jokin puuttuu, eikä se jokin näyttäydy itsestäänselvyytenä kuulijalle.

World of Horror esittelee kuolonmetallinsa niin hyvin tehtynä retrona, että sitä melkein tuntee velvollisuudekseen pitää ja innostua tällaisesta murjonnasta. Mutta se jokin maaginen puuttuu, kun paketti saa aikaiseksi ajatuksia "ihan kiva, mutta ei jatkoon". Helpostihan tämän perustelee toki sillä, että Demonic Manifestation ei vain ole sellainen biisinikkarien kokoonpano kuin Entombed tai Dismember aikanaan. Eikä siinä silloin auta oikeanlainen soundi, taidokkaasti tehty sävellyspastissi tai muutkaan kujeet.

World of Horror on kelpoa retroa 90-luvun death metalin hengessä, mutta klassikoiden tasolle sen paukut eivät riitä.07.04.2015, Serpent
https://www.facebook.com/Demonicmanifestation666 https://danscrypt.bandcamp.com/album/demonic-manifestation Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 821
Palaa »