Kansitaide 23 Acez
Redemption Waves
CD
[ Mighty Music ]

( 7 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Loopholes
02. Alone
03. The Bigger Picture
04. Colors on the Ceiling
05. Redeption Waves
06. My Blood
07. Descending
08. From the Moment
09. Looking Back
10. Morning Sun

Belgialainen 23 Acez on esimerkki siitä, miltä Dream Theater voisi kuulostaa rankasti yksinkertaistettuna, ilman minuuttien instrumenttisooloja ja moniosaisia kappaleita.

Yhtyeen laulajakitaristi Benny Willaert kuulostaa erehdyttävästi Dream Theaterin James LaBrielta. Niin paljon, että jos ei tietäisi kuuntelevansa 23 Acezia, voisi luulla kuuntelevansa LaBrien soololevyä tai Dream Theaterin pöytälaatikkobiisejä.

Mielenyhtymä ei tule kokonaan laulajaosastolta. Paikoitellen belgialaisyhtyeen riffit tulevat sieltä samalta asennehevi-osastolta, jonne Dream Theater on välillä eksynyt. 23 Acez ei kuitenkaan kuulosta niitä käyttäessään teennäiseltä, kuten Dream Theater toisinaan. Myös kosketintaustoissa seilataan samoilla vesillä, mutta luojan kiitos niissä ei käytetä samanlaista audiomuotoista kidustussoundia, mihin Jordan Rudess on välillä turvautunut viime vuosina.

Redemption Waves on raskasta rockia, joskin melodista sellaista. Toisinaan yhtye myös kulkee vähän raskaammalla jalalla, esimerkiksi From the Moment -kappaleen bridgessä. Riffit ovat erittäin tarttuvia ja välillä kappaleiden melodiat jäävät soimaan korviin.

Kappaleissa on itua, mutta 23 Acezia ei voi kauheasti omaperäisyydestä kehua. Suurin ongelma on kuitenkin kehnonpuoleinen tuotanto. Paikoitellen levy kuulostaa soundiensa puolesta jopa demomaiselta, mikä ei tässä genressä ole hyväksi. Näin lopulliselta albumilta, joka on muuten ihan mukiinmenevä, jää uupumaan viimeinen silaus.04.04.2015, Eemeli Martti
https://www.facebook.com/23Acez Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 688
Palaa »