Kansitaide Santa Cruz
We Are the Ones to Fall / FXXking High
7"
[ Spinefarm Records ]

( 8½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
A: We Are the Ones to Fall B: FXXking High

Santa Cruz ei ole jäänyt paistattelemaan päivää menestyksensä paisteessa, vaan uusia biisejä pukkaa. Niitä ei juuri auta kuin kehua, sillä siitä näkyvät jäbät jatkavan mihin pitkäsoitto Screaming for Adrenaline lopetti.

We Are the Ones to Fall on korskea menopala. Sen tarttuvaa riffiä ja villiä meininkiä tosin tasoittaa taiteellishakuinen väliosa, jonka kitaroissa on hieman liikaa ysäriä. Muuten kyseessä on mitä mainioin huudatus, jollaisia toki tuolta äsken mainitulta levyltäkin löytyy, mutta jollaisia aina mahtuu maailmaan, varsinkin jos fiilis on näinkin kohdillaan. Anteeksi ei totisesti pyydellä, vaikka putoamassa laulussa sanojen perusteella ollaankin.

Kakkosbiisi on mitä tyylipuhtain Amerikan-balladi. Se on kuin suoraan Guns N' Rosesin tai 70-luvun Aerosmithin laulukirjasta. Biisi ei siis ole yltiöimelä eikä viimeisen päälle huolellisesti soitettu, vaan sen nuotiotunnelma on autenttinen. Samalla tuntuu kuitenkin, ettei biisiä tarvitsisi häpeillä täpötäydellä stadionillakaan kuin korkeintaan sen takia, että se on jo liiankin puhdas (tai kliseinen) lajinsa edustaja. Vaan sepä ei itse kappaleesta huonoa tee.

Hienoa että vaikka Santa Cruzilla on kiirettä pitänyt, on uutta materiaalia, tasokasta vieläpä, saatu tallennettua. Tämän perusteella voi jatkossakin odottaa hyvää musiikkia.08.03.2014, Ismo Karo
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Bad Blood Rising
Bad Blood Rising
[ CD ]
Young Blood Rising
Young Blood Rising
[ Digital ]
Santa Cruz
Santa Cruz
[ CD ]
Wasted 'N' Wounded
Wasted 'N' Wounded
[ 7" ]
Screaming for Adrenaline
Screaming for Adrenaline
[ CD ]
http://www.santacruz.fi/ https://www.facebook.com/santacruzband Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 3382
Palaa »