Kansitaide van Giersbergen, Anneke
Drive
CD
[ InsideOut ]

( 7 )
Osta CDON:ista
01. We Live On
02. Treat Me Like A Lady
03. She
04. Drive
05. My Mother Said
06. Forgive Me
07. You Will Never Change
08. Mental Jungle
09. Shooting For The Stars
10. The Best Is Yet To Come

Anneke van Giersbergen on useimmille tutuin The Gathering -yhtyeestä. Lisäksi naisen heleää ääntä on voinut kuulla muun muassa Devin Townsendin Addicted- ja Epicloud-albumeilla. Soolouraa heleä-ääninen Alankomaiden laulaja on luonut jo kolmen levyn verran nimikkeellä Aqua di Annique ja kahden levyn mitalta omalla nimellään.

Drive on siis jo viides van Giersbergenin soololevyistä. Levyn on laulajansa kuuloinen: heleä, kevyt, miellyttävä, helposti kuunneltavissa ja varsin nopeasti nautittu 37 minuutin mitassaan. Levyn poprock on korville kevyttä ja iloista kuunneltavaa, eikä Driveltä löydy synkistelyä oikeastaan sen missään muodossa. Drive edustaa samaa aurinkoisuutta laulajansa kanssa. Melankolisimmillaan yhtye on slovarissa My Mother Said.

Materiaaliltaan Drive on tasaisen laadukasta tuotantoa. Levyn nimibiisin voisi kuvitella soivan tuskaksi asti Radio Rockin taajuuksilla, kuten monen muunkin raidan. Drive ei käy myöskään tylsäksi missään välissä. On kuitenkin selvää, että kappaleet lepäävät van Giersbergenin heleän äänen varassa. Tylsäsoundisemman laulajan esittämänä levy ei olisi ollenkaan yhtä kiinnostava.

Tuotannollisesti Drive on korkeatasoinen levytys, joka soi puhtaasti ja jämerästi. Se sopii hyvin aurinkoisen kesäpäivän soundtrackiksi, positiivisen päivän kannatteluun tai jopa bilemusiikiksi. Driven ainoa huono puoli onkin sen helpossa nautittavuudessa, sillä levy on kelattu pikaisesti läpi. En tiedä onko Drivestä pidempiaikaiseenkin kuunteluun, mutta pikapiristeenä se toimii hienosti.23.09.2013, Niko Kaartinen
http://www.annekevangiersbergen.com/‎ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Lukukertoja : 2320
Palaa »