Kansitaide Septory / Sadistik Forest
Septory / Sadistik Forest
CD
[ Horror Pain Gore Death Productions ]

( 7 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä!
Septory
01. Intro
02. Crescendo of Evil Soul
03. Three Days Since Dead (Brutal Deform cover)
04. Labyrinths of Death

Sadistik Forest
05. Bound to Die
06. Illusion of Freedom
07. Mutilated Mind
08. Throwing Cars at People (on Coke With Thor)

Venäläis-suomalaisessa metallimaaottelussa ottavat yhteen pietarilainen Septory ja oululainen Sadistik Forest. Kummallakin yhtyeellä on ikää vajaat kymmenen vuotta ja plakkarissa pari täyspitkää. Niin ikään kummankin tyylilaji on perinteille kumartava death metal.

Levyllä kummallakin on neljä raitaa, joista kolme on omia vetoja ja yksi on varattu lainaveisulle. Pelin aloittava Septory latoo kohtuullisen kovia ammuksia paukkuun, jota pehmentää vain alun synkkä intro. Perään tarjotaan jämäkkää, joskin yllätyksetöntä ja tasavahvaa death metalia. Soundit ovat mureat, örinälaulu vahvaa ja biisikattaus tavanomaisuudessaankin vähintään kohtuullista. Ei hassumpaa, muttei myöskään erityisen mieleenpainuvaa. Kelpo kamaa kuitenkin.

Venäläisten tarjontaan kotimainen vastine on puolikkaan kertaluokkaa ärjympää menoa. Örinälaulu on vahvempi, soundit hieman tuhdimmat ja biiseissä hippasen enemmän tarttumapintaa. Aivan Sadistik Forestin edellisen täyspitkän (Death, Doom, Radiation, 2012) tasolle ei levytys yllä, mutta läheltä pitää. Karkeasti ottaen split-julkaisun SF-puolikasta voi pitää varsin kelvollisena jatkeena yhtyeen edelliselle levylle.

Splittinä julkaistu Septory / Sadistik Forest ei ole lainkaan hassumpi teos, mutta rehellisesti sanoen se on biiseiltään vähän turhankin kunnianhimoton tapaus. Kumpikaan bändi ei syöttele kurvipalloja, eikä liioin kikkaile tai yllätä. Lopputulemana on varsin tasainen ottelu, jossa kotimaisuus vie hienoisen voiton.13.09.2013, Serpent
https://www.facebook.com/septoryband http://www.sadistikforest.com/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 1089
Palaa »