Kansitaide 42 Decibel
Hard Rock 'N' Roll
CD
[ SPV ]

( 5½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Scotch Drinker
02. Smokin’ Fire
03. Long Legged Woman
04. The Real Deal
05. Take Me
06. I`m Gonna Give You All
07. Drinkin’ Margaritas
08. Addicted To Rage
09. Born To Ride Alone
10. Rocker Soul
11. Drunk Love (bonus)
12. Gimme A Drink (bonus)

kesto: 59:43

Eipä mennyt montaa sekuntia tajutakseen, että argentiinalainen 42 Decibel on AC/DC:nsa kuunnellut ja nimenomaan sen Bon Scottin aikakauden. Harmi vain että ne parhaat AC/DC-biisit on jo tehty.

Hard Rock 'N' Roll on yksinkertaista perus-hardrockia tutuin blues-vaikuttein, laulun aiheinaan viina ja naiset. Aihepiirikään ei siis yllätyksiä tarjoile. Toisaalta ei 42 Decibel tyystin kelvotonkaan kloonibändi ole, sillä vaikka perus-boogie sillä onkin olemassa, sisällöltään ollaan silti kaukana aussisuuruudesta.

Omalla tavallaan AC/DC teki kaikille seuraajilleen karhunpalveluksen, sillä varsinkin tällaisessa setissä uudet tulokkaat päätyvät väkisinkin kuulusteltavaksi ruuvipenkkiin. Näin on myös Hard Rock 'N' Rollin kanssa, erityisesti, kun esikuva paistaa läpi näinkin voimakkaasti. 42 Decibel on tällaisella tavaralla auttamattomasti myöhässä, mutta se on kyllä pakko myöntää, että olipa tämä sitten tribuuttia tai kloonausta, bändi hoitaa myöhästyneenäkin hommansa silti kelvollisesti. Sisältö toimii kuten pitääkin ja välistä jopa todella hyvin. Minussa on kuitenkin sen verran puristin virkaa etten oikein jaksa tällaista, varsinkin kun monesti arveluttaa, onko musan toimivuuden taustalla vain hyvä kopiointi, vaikkakaan ei ihan yks'yhteen, jottei tule sikariportaan isoilta sediltä suoraan sanomista. Ja levyhän on muuten aivan liian pitkä.

Ei sen puoleen, kyllä tämä sopisi soittamaan mitä parhaiten johonkin pubiin (myös noille meidän Tukholma/Tallinna-laivoille) ja nostamaan vähän tunnelmaa, mutta ostaisinko sitten itse levyn? En. Kuuntelen mieluummin sylttytehdasta itseään, koska niillä on paremmat biisit.09.07.2013, Janne Rintala
https://www.facebook.com/42Decibelofficial Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 1103
Palaa »