Kansitaide Sinister Realm
World of Evil
CD
[ Shadow Kingdom Records ]

( 4 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä!
01. Dark Angel of Fate
02. Bell Strikes Fear
03. World of Evil
04. The Ghosts of Nevermore
05. Prophets of War
06. Cyber Villain
07. The Forest of Souls
08. Four Black Witches

Kesto: 43:27

Kun myyntipuheessa mainitaan nimet Dio, Black Sabbath, Judas Priest ja Candlemass, on yhtyeen oltava joko saakuran itsevarma tai saakuran hyvä – tai molempia. Sinister Realmin kohdalla kyse on silkasta itsevarmuudesta, sillä miksikään klassikoksi World of Evilista ei ole.

Ei käy kieltäminen, etteikö mainittu kvartetti olisi tämän jenkkibändin tekemisissä mukana. Yhtyeen kolmoslevy on hitaammanpuoleinen hevirykäisy, josta aistii apokalyptista ja eeppistä tunnelmaa. Tummanpuhuva henki onkin levyn parasta antia, sillä sävellyksissä ei ole paljoa pureksittavaa. Riffit jolkottelevat enimmäkseen toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, ja soundipuolikin ei jylise ihan niin raskaasti kuin olisi mahdollista. Kun soppaan heitetään vielä normikiekuja Alex Kristof ja Cyber Villainin kaltaista sanoitushöttöä, osoittautuu Sinister Realm keskitasoa laimeammaksi tapaukseksi.

Ainoat ilonaiheet jäävätkin pariin miellyttävän mahtipontiseen messuamiseen ja Four Black Witchesin Seventh Son of a Seventh Sonin mieleentuovaan välihelkyttelyyn. Muutoin World of Evil uppoaa tasapaksuuden mereen.03.07.2013, Antti Klemi
http://www.sinisterrealm.net Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 1108
Palaa »