Kansitaide Night Demon
Night Demon
MCD
[ Shadow Kingdom Records ]

( 6½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä!
01. Night Demon
02. The Chalice
03. Ancient Evil
04. Ritual

Kesto: 13:55

Olkoon leipälaji black death, death metal tai stoner rock, kaikki haluavat jossakin vaiheessa soittaa heavy metalia. Night Demoninkin takaa löytyy pari stoner/thrash-ryhmittymä The Fucking Wrathin jäsentä, jotka ovat napanneet mukaan basisti/laulaja Jarvis Leatherbyn. Siitä vain sitten kasariheviä vääntämään.

Alun perin omatoimisesti julkaistu mutta nyt Shadow Kingdomin välityksellä uuden elämän saanut EP kulkee lyhytjulkaisulle ominaisia polkuja. Nimibiisi avaa pelin sähäkällä tempolla ja Maiden-melodioilla, kun taas The Chalice on synkeämpi ja tamppaavampi heavy rock -veto. Ancient Evil lähenee simppeliä katurockia, ja homma vedetään kasaan kiihkeällä Ritualilla, joka tuo mieleen kotomaamme Speedtrapin.

Usein tällaiset vapaa-ajan kyhäelmät jäävät laimeiksi yritelmiksi, mutta Night Demonilla on kipinää suonissaan. Biisit eivät tarjoa mitään yllätyksiä mutta eivät heilahda ojaankaan. Bändi menee nopeasti asiaan ja siirtyy hyvissä ajoin seuraavaan biisiin. Lisäksi Leatherby on tavallista sielukkaampi laulaja, joten tämäkin sektori on hyvin hallussa.

Night Demon on selkeä hauskanpitoprojekti, mutta hauskuus välittyy onneksi tällä kertaa kuulijallekin. Viihdyttävä vartti.03.07.2013, Antti Klemi
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Darkness Remains
Darkness Remains
[ CD ]
http://www.nightdemon.net Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 1295
Palaa »