Kansitaide Santa Cruz
Screaming for Adrenaline
CD
[ Spinefarm Records ]

( 9 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Screaming For Adrenaline
02. Anthem For The Young ’n’ Restless
03. Relentless Renegades
04. Sweet Sensation
05. Nothing Compares To You
06. High On You
07. Let´s Get The Party Started
08. Alive
09. Lovin’ You ( Is Just For Playing )
10. Aiming High
11. Let Me ( Lay My Love On You )

Elävää hard rockia pääkaupunkiseudulla diggaavan on ollut vaikea välttyä Santa Cruzilta. Se on tullut jo ennen esikoistäyspitkäänsä tunnetuksi ahkerana keikkailijana, ja kovan työn hedelmät ovat nyt korjattavissa Screaming for Adrenalinelta!

Parhaimmillaan livenä tulikivenkatkuinen meininki ei paljoa ole studiossa laimentunut. Vaikka adrenaliinia otsikossa haikaillaan, on sitä levytettäessä virrannut suonissa yllin kyllin. Aiemmin kuullut irtobiisit eivät ole tehneet minuun mitään erikoista vaikutusta, mutta parin kuuntelun jälkeen homma selkisi. Ennakkokäsitys Santa Cruzista irtobiisien perusteella on kuin katselisi paria irtonaista palapelin palasta, kokonaisuudesta ei voi saada kuin aavistuksen.

Välittömästi klassikoilta kuulostavia lauluja ei löydy, mutta kokonaisuus kuulostaa mahtavalta! Se on jotain kuin Reckless Loven ja Airbournen parhaat puolet samassa paketissa. Ja alkaapa niitä helmiäkin löytyä, kunhan levy tutummaksi tulee. Singleinä 80–luvulla olisi tästä julkaistu ainakin Relentless Renegades (joka julkaistiin sinkkuna nytkin) ja High on You – puhumattakaan mitä täydellisimmästä keikanaloitusbiisistä Let's Get the Party Started. Balladinomaisessa Nothing Compares to You'ssa ei ehkä ole samaa potentiaalia, mutta se puolestaan osoittaa että Santa Cruz on sisäistänyt myös rauhallisemman materiaalin.

Tiukan soiton lomassa vokaalit eivät kuulosta aivan yhtä vakuuttavilta. Nille annankin pienen miinuksen yliyrittämisestä, varsinkin korkeammilla paikoilla. Nuoruuden into tosin paikkaa hyvin tätä vähäistä puutetta... ja sitä paitsi, ei se Axl Rosekaan nyt niin mainio laulaja ollut. Varsinkaan Appetite for Destructionilla, jonka vertaamista Screaming for Adrenalineen en näköjään sittenkään pystynyt välttämään. Joten kun sille tielle lähdettiin, niin jatketaan. Santa Cruzin platalta ehkä puuttuvat ne kolmisen ikimuistettavaa biisiä, mutta eipä mukana varsinaista täytemateriaaliakaan ole.

Helsinkiläisyhtye esittää levyllään turboahdettua 1980–luvulle tuoksuvaa hardrockia, jolla saa helposti vauhtiin bileet kuin bileet. Se on keksinyt pyörän uudelleen, mutta pirulauta että se pyörä pyörii hyvin!22.04.2013, Ismo Karo
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Bad Blood Rising
Bad Blood Rising
[ CD ]
Young Blood Rising
Young Blood Rising
[ Digital ]
Santa Cruz
Santa Cruz
[ CD ]
Wasted 'N' Wounded
Wasted 'N' Wounded
[ 7" ]
We Are the Ones to Fall / FXXking High
We Are the Ones to Fall / FXXking High
[ 7" ]
http://www.santacruz.fi http://www.facebook.com/santacruzband Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 8147
Palaa »