Kansitaide KOKOELMA
Winter 2013 promo
CD-R
[ Do or Die Records ]

( )
01. Relentless: United by Darkness
02. Nocturne: Pain of Purity
03. Deathcult: Inner Beast

Tämänkertainen lärpäke ei oikeastaan ole minkäänlainen arvostelulevy, vaan yhden lafkan näytelevy alkuvuoden julkaisuista. Samaisesta syystä kiekko on jätetty ilman varsinaista arvosanaa.

Kiekko on koostettu kolmesta bändistä, joista jokaiselle on annettu yksi näyteraita uudesta materiaalista. Ensimmäisenä vuorossa on Relentless, joka on joukon selvästi erilaisin. Melkoisen perinteiseen heavy/doom-ilmaisuun nojaava bändi lienee puhuttelevin genrensä puristeille. Ei örinää, ei raskaita soundeja, ei flirttailua death metalin ja muiden mokomien kanssa. Vain ja ainoastaan ehtaa vanhan liiton doomahtavaa kamaa puhtaine lauluine kaikkineen. Omassa lajissaan varteenotettavan kuuloinen.

Toisena on levyn ehkä keskinkertaisin biisi lajissaan, eli ilmeisesti sooloyhtyeenä toimivan Nocturnen Pain of Purity -rallatus. Sinänsä hyväsoundinen ja melodinen black/death-veto on ihan tunnelmallinen ja biisinä varsin potentiaalinen, mutta niin kovin keskinkertainen noin muuten. Kuin Deströyer 666:n ylijäämäriffeistä ja muista kasaan raapaistu suorite, jossa on enemmän yritystä kuin onnistumista. Ei huono, mutta varsin tavanomainen.

Viimeisenä on jo Imperiumin arvostelussakin olleen ex-Scythe-mies Tim Pearsonin oma bändi Deathcult. Usurper-vivahteet ovat vahvasti läsnä ja sinänsä biisin hieman thrash-vivahteinen black metal on ihan kelpoa kamaa lajissaan. Aivan Usurperin tasolle biisi, tahi bändi koko levytys, ei nouse, mutta potentiaalia löytyy reilusti. Bändistä kiinnostuneet voivat kurkata arvostelukannasta koko levyn arvostelun.19.03.2013, Serpent
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
L.V. Beethoven - Ode To Perfection
L.V. Beethoven - Ode To Perfection
[ Digital ]
A Tribute To Sonata Arctica
A Tribute To Sonata Arctica
[ CD ]
Descent Into Madness: Against Audio Complications Tape Vol. I
Descent Into Madness: Against Audio Complications Tape Vol. I
[ MC ]
Keskellä
Keskellä
[ CD ]
Uprising 2
Uprising 2
[ CD ]
https://www.facebook.com/DoOrDieRecords Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 1587
Palaa »