Kansitaide Pink Cream 69
Ceremonial
CD
[ Frontiers Records ]

( 6 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Land of Confusion
02. Wasted Years
03. Special
04. Find Your Soul
05. The Tide
06. Big Machine
07. Let the Thunde Roll
08. Right or Wrong
09. Passage of Time
10. I Came to Rock
11. King for One Day
12. Superman

Olisin halunnut aloittaa tämän arvion jollakin kliseellä, tyyliin kuuden vuoden odotus palkitaan. Hyvä suunnitelmani karahti kiville heti alkumetreillä, sillä Pink Cream 69:n hartaasti odotettu uutuuslevy ei ole kovin hyvä.

Yhtye tuntuu kärsivän pahasta ideapulasta eikä asennepuolikaan ole kunnossa. Poissa on se riehakkuus, josta nämä germaanit ennen tunnettiin. Tilalle on tullut väkinäistä vääntämistä. Svengiä ei ole ja Ceremonialin yleisilme on kuin ylämäkeen ammutun hirven. Sitkeä. Vanhasta muistuttaa parhaiten kappale Special, joka olisi sanotaan vaikka kymmenen vuoden takaisen Pink Cream 69:n esittämänä hitti, mutta nyt se kuulostaa lähinnä tribuuttibändin tekosilta, kuten myös balladi The Tide, joka puolestaan kärsii fiiliksen puutteesta. Toisaalta rutiiniinsa tukehtumaisillaankin tämä bändi osaa tehdä omankuuloistaan musiikkia, joka toimii kyllä kehnoimmillaankin jotenkin.

Uran edellinen musiikillinen notkahdus tapahtui 1990-luvun puolivälissä ja kesti kahden levyn ajan. Nyt musiikki ei ole sentään niin huonoa, mutta eipä muutaman edellisen levyn heikoimman materiaalin tasolle parhaimmillaan yltävän Ceremonialin varaan voi paljoa odotuksia uran jatkon suhteen laskea.

Nyt olisi Dennis Wardin ja kumppaneiden syytä ottaa itseään niskasta kiinni ja ryhdistäytyä, mutta toisaalta: jos sanottavaa ei tämän enempää ole, voi minun puolestani uran laittaa vaikka pakettiinkin.

 23.01.2013, Ismo Karo
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Live in Karlsruhe
Live in Karlsruhe
[ 2CD ]
Electrified (reissue)
Electrified (reissue)
[ CD ]
Food For Thought (reissue)
Food For Thought (reissue)
[ CD ]
Live (reissue)
Live (reissue)
[ CD ]
Electrified (reissue)
Electrified (reissue)
[ CD ]
http://www.pinkcream69.com http://www.myspace.com/pc69official Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 1966
Palaa »