Kansitaide Loch Vostok
V - The Doctrine Decoded
CD
[ Vicisolum Productions ]

( 3 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Seeker
02. A Tale of Two Kings
03. Syndrome of Self
04. Citizen Cain
05. Twilight of the Dogs
06. Inflict Chaos
07. Regicide
08. Claim the Throne
09. Ravenous
10. Common Ground
11. Beyond the Obvious

Kesto: 56:38

V - The Doctrine Decodedin perusteella Loch Vostokin edellinen, viimevuonna julkaistu Dystopium taisi sittenkin olla vain ainutkertainen onnenkantamoinen. Siinä missä nämä uppsalalaiset extremimpää progemetallia suoltavat veijarit olivat löytäneet selkeän tasapainon eri musiikkityylien kesken, on yhtye valahtanut uutuuslevyllään tasapaksuuden suohon.

Levyä ei missään nimessä voi haukkua huonosti toteutetuksi. Sen tuotanto on nykystandardeihin nähden enemmän kuin mallillaan ja soittopuoli on tarkkaa kuin sveitsiläisen käkikellon kukunta, mutta sielua ja omaperäisyyttä siitä ei löydy nimeksikään.

Yhtyeellä on aiemminkin ollut taipumusta paatokselliseen ärjymiseen, joka pahimmassa tapauksessa tekee kokonaisuudesta latteata ja tyylitajutonta ryskettä. Ainoata vaihtelua tasapaksuun jyrinään tuovat muutamat mahtipontisesti soivat äänimaisemat, jotka vain korostavat entisestään levyn falskia tunnelmaa, toisin kuin tekijänsä on varmasti tarkoittanut.

Kun metallifani on kerran onnistunut hemmottelemaan makunystyröitään huomattavasti tyylitajuisempien yhtyeiden musiikilla, herpaantuu keskittymiskyky ja pitkäjänteisyys Loch Vostokin parissa sangen nopeasti. Tämän doktriinin purkamisen olisin kernaasti voinut jättää väliin.19.12.2012, Kalevi Heino
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
From These Waters
From These Waters
[ CD ]
Dystopium
Dystopium
[ CD ]
Reveal No Secrets
Reveal No Secrets
[ CD ]
Destruction Time Again
Destruction Time Again
[ CD ]
http://www.lochvostok.com/ http://www.facebook.com/lochvostok Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 1773
Palaa »