Kansitaide Victorians - Aristocrats' Symphony
Revival
CD
[ omakustanne ]

( 6+ )
01. Descent of Your Destiny
02. In the End
03. Voice of Eternal Love
04. Who Never Loved
05. Siren
06. Servants of Beauty
07. Prince of Night
08. Don’t Let Them Cut My Wings
09. Juliet’s Tale
10. Creed

Uskokoon ken tahtoo. Tuore puolalaistuttavuus sinfonisen goottimetallin rintamalta kertoo muodostuvansa sata vuotta sitten perustetun V-killan jälkeläisistä. Killan tarkoituksena oli omien arvojensa ihannoiminen, jotka kattoivat viktoriaaniset kauneuskäsitykset aina vampirismiin saakka. Pari vuotta sitten killan neljä jälkeläistä löi hynttyynsä yhteen ja vetäytyi viimekesän helteillä studioon elvyttämään esi-isiensä ihanteet henkiin musiikin keinoin. Nyt Victorians - Aristocrats´ Symphonyksi nimetty ryhmä on saanut ulos debyyttilevynsä muun maailman ihmeteltäväksi.

Ryhmän sinfonisen goottimetallin ainekset ovat jo vuosien saatossa käyneet tutuksi kauraksi. Myös Victorians Aristocrats´ Symphonyssa klassisen ja kevyemmän vokalisoinnin välimaastossa tasapainotteleva naissolisti on lykätty elokuvamaisen suureellisten orkestraatioiden ja power metallista ammennettujen tyylittelyjen keskelle. Vaikka tulokset ovat monin paikoin voimakkaita, eivät sävellysrakenteet hetkauta kuulijaa kuin hetkittäin. Kelttiläisiä teemoja, suurta orkesteripauhua ja teatraalisen kohtalokasta naislaulua on metallikentällä kuultu tähän päivään mennessä vaikuttavamminkin tuloksin.

Kappaleissa In The End (Love Me Now), Siren ja Who NeverLoved koetaan muutamat harvat onnistumisenhetket, sillä aivan liian usein yhtye tuntuu tuppaavan kappaleisiinsa aivan liikaa tavaraa. Vaikutelmaksi jää kuin katsoisi muutamaa numeroa liian pieneen korsettiin ahtautunutta neitoa: oikeista paikoista puristaessaan näky on uhkea, mutta vääriä kohtia korostaessaan varmasti aivan yhtä piinallinen kokemus korsetinkantajalle kuin katsojalle.

Ryhmän kunniaksi on todettava, että Victorians - Aristocrats´ Symphony jatkaa Puolassa vaalittuja tuotantoperinteitä. Viimeistellyn soundipuolen ansiosta Revival nousee keskitasoista musiikkiaan positiivisemmaksi kuuntelukokemukseksi.18.12.2012, Kalevi Heino
http://victorians.pl http://www.facebook.com/victorians.band Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 1427
Palaa »