Kansitaide Napoleon Skullfukk
He Came With Rats
CD
[ Dynamic Arts Records ]

( 8 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä!
01. Swallowed
02. When His Blade Meets Grey
03. He Came with Rats
04. Six Pieces Are Still Missing
05. Mad Laughter
06. Abomination of Demise
07. Their Eyes Were Watching
08. Crawling Horrors

Yhdellä erinomaisella ja toisella, hieman keskinkertaisemmalla demolla nimensä tutuksi tehnyt Napoleon Skullfukk edustaa kotimaisen kuolonmetallin uudempaa aaltoa. Debyyttilevy on onneksi vienyt kuulijansa lähemmäs alkuperäistä ideaa ja onkin iloksemme lähempänä Torture Metal -demoa kuin perässä hiihtänyttä Swollenia.

He Came With Ratsin omena on pudonnut samasta puusta kuin Six Feet Under ja kotimaan oma kova nimi Torture Killer. Toisin sanoen orkesterin murjova myllytys on raskasta, yksinkertaista ja anteeksipyytelemättömän toimivaa. Turhat kikkailut ovat jääneet tällä erää pois ja hyvä niin, sillä NaSkun vahvuus on juurikin simplistisessä riffittelyssä. Tempomittarikin pyörii vihreän puolella, tämä levy kun ei päde nopeudella vaan ankaralla lyijyisyydellä.

Kiekon vahvuuksiin voi laskea toimivien riffien ohella onnistuneen sovitustyön, vahvat soundit kuin myös vokalisti Kurimuksen möräkän viemäriörinän. Suuria valituksenaiheita levyltä ei löydy, ja ne vähäisemmätkin ovat melko mitättömiä. He Came With Rats ei kuitekaan yllä aivan alansa kirkkaimpaan kärkeen, sillä se jokin koukuttavuus kokonaisuudelta vielä uupuu. Ehkä syynä lienee hienoinen kasvottomuus ja tietynlainen tasapaksuus, sillä NaSkulta puuttuvat esimerkiksi Torture Killerille ominaiset tarttuvat liidit ja toisaalta myös esille nousevat, kerrasta mieleen jäävät hitit.

He Came With Rats on kuitenkin vahva taidonnäyte ja erityisesti debyytiksi varsin vakuuttava tekele. Ehdottomasti kotimaisen kuolonmetallin kärkipääainesta, hienoisesta pintakiillon puutteesta huolimatta.23.05.2012, Serpent
http://www.napoleon-skullfukk.com/ http://www.myspace.com/napoleonskullfukk Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 2892
Palaa »