Kansitaide Morito Ergo Sum
Moonchild
EP
[ Omakustanne ]

( 4 )
01. Behind These Tears
02. When The Grass Grows Over Me
03. This Selfish Act
04. Moonchild

Kesto: 31:02

Morito Ergo Sum on ruotsalais-italialainen orkesteri ja ennen Moonchild-EP:tä se on julkaissut yhden demon. Moonchildilla kuullaan raskassoutuista ja melodista metallia Novembers Doomin ja Mourning Belovethin hengessä.

Moonchild on jälleen yksi albumi, joka muistuttaa, miksi doommetallin kuuntelemiseni on tosi satunnaista. Sen täytyy olla todella mielenkiintoisesti tehtyä ja vähintäänkin todella hyvillä melodioilla varustettua, tai muuten se on kovin ikävystyttävää kuunneltavaa. Näin valitettavasti myös Morito Ergo Sumin tapauksessa.

Riffit ovat hitaita, usein moneen kertaan peräkkäin toistettuja ja yksinkertaisia, sikä Morito Ergo Sum ole löytänyt musiikkiinsa sitä ainesta, joka saisi minut innostumaan näin raskaasti seilaavasta ruhjonnasta. Myös laulut ovat genrelle tyypillisesti ankean ja totisen kuuloiset, ja esimerkiksi Aaron Staintrophe ja Jonas Renkse nyt vain hoitavat tämän vokalisointityylin paljon paremman ja varmemman kuuloisesti, vaikken sisältäni My Dying Briden tai sen enempää Katatoniankaan fania löydä.

Hyvää levyllä ovat ihan kivan kuuloiset kitaramelodiat ja -soolot, joita paiskotaan sinne tänne, sekä soundit, jotka onneksi ovat napakat estäen albumia kuulostamasta ihan demomaiselta. Minulle Moonchild on silti todella tylsistyttävä kokemus, mutta en nyt mene sanomaan, että se täysin roskaa olisi. Jos äärimmäinen hidastelu sekä haikea ja tunnelmoiva haahuilu metallin muodossa on mieleesi, Moonchild luultavasti tarjoaa sinulle enemmän kuin kaltaiselleni vauhdikkaampaan musiikkiin kallellaan olevalle persoonalle.08.02.2012, Sami Kontio
http://moritoergosum.com http://www.myspace.com/moritoergosumband Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 1485
Palaa »