Kansitaide Voidhanger
Wrathprayers
CD
[ Witching Hour Productions ]

( 7½ )
01. Wrathprayer
02. Skin The Lambs
03. Son Of Cain
04. Dead Whore’s Corpse
05. Sentenced To Fall
06. Daughter Of Filth
07. Void
08. The Vampire Of Beuthen
09. Carnivorous Lunar Activities

kesto: 31:56

Vaihteeksi olisi tarjolla sivulauseita. 2010 perustettu puolalainen Voidhanger sisältää miehiä mm. Infernal Warista ja Iperytista. Jälkimmäisen vuoksi en liiemmin liputtaisi, mutta Voidhanger kuulostaa Wrathprayers -debyyttialbumillaan lähinnä Infernal Warin old school -versiolta.

En aina ymmärrä, miksi tehdä sivuprojekteja kavereiden kanssa, jotka eivät juurikaan aina eroa emobändeistä, mutta toisaalta tällaisia projekteja ja projektibändejä on maailman turut täynnä, joten eiköhän yksi Voidhangerkin vielä sekaan mahdu.

Voidhangerin thrash/death/black-yhdistelmä ei tarjoa mitään yllättävää, vaan kierrättää häpeilemättä kliseitä. Vaikka levyn sisältö onkin täysin perusmättöä sen kummemmitta mutkitta, ei se kuulosta silti mitenkään väsyneeltä lämmittelyltä. Kaikki riffithän on jo tehty, joten kierrätys on ainoa mahdollisuus ja kyse on siitä, kuka kierrättää toimivimmin. Vaatii pokkaa vain kopioida suoraan tai sitten täytyisi olla vähän omaakin sävelkorvaa ja kyllä kitaristi Zyklon ainakin jälkimmäisestä voi ottaa vähän kunniaa itselleen.

Vaikka Wrathprayers ei tarjoa ahaa-elämyksiä, se on puolen tunnin mitassaan suoraviivaista riidanhaastamista, jota on miellyttävä kuunnella, koska levy ei yritäkään olla muuta kuin perus-turpaanvetoa. Platan ongelma on sama kuin suurimmassa osassa muitakin eli ässäbiisien puute, mutta kokonaisuus on silti tasaisen hyvä. Muutamia koukkuja on siellä täällä ja levy aika ajoin rokkaa varsin hyvin. Ei siis varsinaisesti mikään isku vyön alle, mutta toimivaa rähinää silti.07.02.2012, Janne Rintala
http://www.myspace.com/voidhangerofficial Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 1760
Palaa »