Kansitaide Lord Volture
Never Cry Wolf
CD
[ omakustanne ]

( 7 )
01. Never Cry Wolf
02. Taiga
03. Wendigo
04. Celestial Bodies Fall
05. Korgon's Descent
06. Minutes to Madness
07. Necro Nation
08. I am King
09. Into the Lair of a Lion
10. Brother
11. The Wolf at your Door

Hollannista kajahtaa kunnon true metalia! Omakustanteisesti liikkeellä olevan Lord Volturen soitto on paikoin hellyttävän horjuvaa ja solisti osoittaa, että kuka hyvänsä voi alkaa laulamaan metallibändissä. Mutta mitäpä näistä pikkuseikoista, sillä asenne on kunnossa!

Lord Volture on huomattavasti enemmän kuin osiensa summa, se on brittihevin uuden aallon hengen ruumiillistuma, joka todistaa lähes aukottomasti että talkoohenkinen tekeminen ei ole metodina vanhentunut kolmessa vuosikymmenessä. Lord Volture kuulostaa vakuuttavalta uskossaan asiaansa. Biisi jos toinenkin saavuttaa eeppiset mittasuhteet ja se mikä soittotaidossa hävitään, korvataan innostuksella.

Kaikesta kliseisyydestään huolimatta kaksi kolmaosaa kappaleista on mukavaa kuunneltavaa. Sopivasti koukutettuina ja soolokitaristin maukkaiden esitysten johdosta ne ovat, jos nyt eivät kekseliäitä, niin keskivertoa parempia esityksiä kuitenkin. Mitään elämää suurempia sävelteokset eivät ole. I Am King toki voisi skarpimmalla soitolla kuulostaa Manowarilta, mutta kyseinen ralli poikkeaa liikaakin kokonaisuudesta, joka on muilta osin hyvin linjassa.

Vanhanaikaista metallia, jossa ei ole jälkeäkään vuoden 1983 jälkeen tapahtuneesta genren kehityksestä. Siitä voivat alan hemmot ja hemmottaret tehdä johtopäätöksensä levystä. Kuunneltaessa ilman syvää perehtyneisyyttä todellisen metallin saloihin kannattaa ehkä skipata kolmisen biisiä, sillä aivan koko matkalle ei tällä kokoonpanolla on riittänyt painavaa sanottavaa. Pari täytebiisiä pois ja muutaman kerran feidausta kehiin aiemmin, niin Never Cry Wolf saattaisi pudota satunnaisemmallekin true metalin kuuntelijalle.29.12.2011, Ismo Karo
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Beast Of Thunder
Beast Of Thunder
[ CD ]
http://www.lordvolture.com http://www.myspace.com/lordvolture Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 1495
Palaa »