Kansitaide Jess and the Ancient Ones
13th Breath of the Zodiac
7"
[ Svart Records ]

( 8 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä!
A: 13th Breath of the Zodiac
B: The White Witch of Rose Hall

Kuolleet, nouskaa hautaholveistanne sillä kosminen kirous on saapunut! Jess and the Ancient Ones jatkaa okkulttisen perinne-heavyn merkeissä, voisinpa jopa sanoa doomahtavissa sellaisissa - nyt vertaudutaan vaikkapa Candlemassin Tales of Creationiin tai Lord Vicariin. Komeita kitarariffejä, jytäävä rytmiosasto, tunnelmaa luova kosketinsoitanta sekä kohtuullisen hyvin toimiva laulu - näistä on Muinaisten soitto tehty.

Kuopiolainen partio koostuu mm. Deathchain-taustaa omaavista muusikoista, ja hyvä on soittajilla olla muutakin tienestiä taustalla, sillä veikkaanpa että tämän orkesterin oletettavalla levymyynnillä ei monta absinttisiivua jää lasiin kun peräti setsenhenkinen miehistö jakaa keikkaliksat ja teostot.

Singlen B-puolella versioidaan itselleni ennen tuntematonta Covenin kappaletta The White Witch of Rose Hall, ja kieltämättä aika omituiselta kuulostava raita perkussioineen ja pianosoundeineen jää mielestäni selkeästi oman tuotannon varjoon.

Toki tulee huomioida että mitään mullistavaa eivät savolaiset vieläkään ole keksineet, vaan pyörittävät jo aikanaan keksittyä pyörää kohtuullisen hyvällä lopputuloksella. Kyllä tätä kelpaa täyspitkää odotellessaan kuunnella, korppi olkapäällä raakkuen ja absinttilasi kädessä.10.11.2011, Sami Lehto
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
The Horse And Other Weird Tales
The Horse And Other Weird Tales
[ CD ]
Second Psychedelic Coming: The Aquarius Tapes
Second Psychedelic Coming: The Aquarius Tapes
[ CD ]
Castaneda
Castaneda
[ 10" ]
Astral Sabbat
Astral Sabbat
[ MCD ]
Jess and the Ancient Ones
Jess and the Ancient Ones
[ CD ]
http://www.myspace.com/jessandtheancientones Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 4903
Palaa »