Kansitaide Nailgun Massacre
Backyard Butchery
CD
[ Slowrunner Records ]

( 7 )
01. Cadaverous Lay
02. Albert the Geek
03. Mortuary Meathouse
04. Nailed to the Wall
05. Jugannatha!
06. Spanish Spider
07. Head on a Stick
08. Zombie Swamp

Kesto: 40 min.

Vanhassa vara parempi, käy vanha sananlasku, ja päteehän tuo monesti myös musatyylien kohdalla. Jos ei muuten, niin ainakin sillä saralla mikä toimii ja mikä ei. Tällaiseen perusajatukseen tuntuu nojaavan myös hollantilainen Nailgun Massacre, jonka debyyttilevy Backyard Butchery on puhdasta vanhan liiton death metalia hyvällä melodiatajulla.

Raskasta, keskitempoista ja brutaalia - siinäpä oikeastaan koko Backyard Butcheryn tarjonta tiiviistettynä. Jossain määrin meno tuo mieleen Six Feet Underin ja Torture Killerin tyylin, mutta sillä erolla, ettei meiningissä ole lainkaan jälkimmäisen tiukkaa tarttuvuutta tai hittipotentiaalilla kyllästettyjä riffejä. Lähtökohdat melodioineen kaikkineen ovat tavallaan samat, mutta toteutustavassa hollantilaisrykmentti jää jälkeen selkeästi.

Boltthrowermaisesti jyrisevät komppikitarat ovat kuitenkin mukavaa kuultavaa ja melodisempi puoli antaa tuon luuston päälle vähän lihasta. Yhdistelmässä on jotain niin varmatoimista menoa, ettei tällaisella kombolla vissiin edes voi epäonnistua. Vaan kuten sanottua, tiukempi hionta on jäänyt puolitiehen ja lopputuloksena on sinänsä toimiva, mutta aineksiinsa nähden hieman vaisu onnistuminen. Soundit ovat raskaat ja jyrisevät, eikä solistin oksenteleva mörinä sekään hassumpaa ole. Päälaukaus, muttei tappava sellainen.13.07.2011, Serpent
http://www.myspace.com/nailgunmassacre666 Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 2020
Palaa »