Kansitaide Bloodride
Crowned in Hell
CD
[ Violent Journey Records ]

( 8 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä!
01. There Will Be Blood
02. March Of The Dead
03. Straight From Hell
04. Slave Of Evil
05. Cain
06. Demon’s Way
07. God
08. Promised
09. Thrown Into Darkness (Unholy War)

Stadilainen Bloodride on edennyt reilun kymmenen vuoden mittaisella urallaan täysimittaisen debyyttilevyn kohdalle ja kyllä levyä kuunnellessa täytyy todeta, että olisihan tuo levytysdiili orkesterin kohdalla jo aiemminkin ansaittu ollut. Bändin köriläät on marinoitu muun muassa Sentencedin, Maple Crossin ja Faff-Beyn tapaisissa yhtyeissä, joten mistään märkäkorvista ei muutenkaan ole kyse. Kokemus kuuluu musiikillisissa otteissa tasaisuutena ja varmaotteisuutena, mutta samalla myös tietynlaisena kiireettömyytenä. Tämä on enimmäkseen etu, mutta ajoittain mukaan kaipaisi hiukan sitä alkukantaista apinanraivoakin.

Kuten musikanttien esitys, on Crowned in Hell itse biisimateriaaliltaankin äärettömän tasainen, eikä siltä heikkoja paloja löydä edes varta vasten kaivamalla. Vaikka Bloodriden tuottama thrash on melko klassisen puhdasoppista kasaripauketta ja tavallaan tutuhkoa, suoranaista vertailukohtaa ei oikeastaan löydy. Jossain siellä kraut-thrashin ja Bay Area-meiningin sopusointuisessa välimaastossa kuitenkin mennään. Ajoittain on jopa pientä melodian makua, kuten vaikkapa muutoin suoraviivaisen vauhdikkaasti etenevän Straight from Hellin stonemaisessa kertsissä, mutta nämä elementit ovat varsin harvassa ja toimivat lähinnä sopivana lisäsuolana.

Crowned in Helliä voi pitää varsin onnistuneena levynä – ei se ehkä aivan päätä räjäytä, mutta puolustaa ehdottomasti paikkaansa itseään kunnioittavan varsilenkkarit, stretchit & pätsiliivi -heebon kattavassa levykokoelmassa. Tiiviiden kuuntelujen myötä omaksi lemppariksi kappaleista nousi Slave of Evil.
 22.04.2011, Marko Saarinen
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Planet Alcatraz
Planet Alcatraz
[ CD ]
Bloodmachine
Bloodmachine
[ CD ]
Bloodridden Disease
Bloodridden Disease
[ MCD ]
http://www.bloodride.com/ http://www.myspace.com/bloodride666 Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 2628
Palaa »