Kansitaide Belphegor
Blood Magick Necromance
CD
[ Nuclear Blast ]

( 7 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. In Blood - Devour This Sanctity
02. Rise to Fall and Fall to Rise
03. Blood Magick Necromance
04. Discipline Through Punishment
05. Angeli Mortis de Profundis
06. Impaled upon the Tongue of Sathan
07. Possessed Burning Eyes
08. Sado Messiah

Kesto: 40 min.

Tasaisen tahtiin epätasaisia levyjä julkaissut itävaltalainen Belphegor on edennyt peräti yhdeksänteen studiotäyspitkäänsä asti. Lähemmäs pari vuosikymmentä kasassa ollut bändi pyörii tutun ja turvallisen black/death metalin parissa, niitä tarttuvia melodiakulkuja unohtamatta.

Belphegor on selvästi mukana ajan hengessä, sillä mukana on paitsi perinteisiä thrash-vivahteisia dm-rallatuksia, myös modernimpia vetoja. Näistä selvimpiä ovat Nile- ja Morbid Angel -vivahteiset elementit, jotka erottuvat vain edukseen yhtyeen muusta, suoraan sanoen hieman tasapaksustakin mäiskeestä. Valitettavasti nämä edustavat selvää vähemmistöä, eikä kokonaisuus muutenkaan omaperäisyydellä pullistele.

Meno on tavanomaisuudestaan huolimatta mukavan toimivaa ja helppoa kuunneltavaa. Erityisen mieleenpainuvaa soittorasiakamaa Blood Magick Necromance ei tarjoile, mutta parempaa kamaa kuin osa yhtyeen männävuosien levytyksistä kuitenkin. Varsinainen bm-vivahteisuus on lopulta vain mauste ja suurin osa rakentuu reipastempoisen melodisen deathin varaan, hyvässä ja pahassa.

Soundeiltaan kirkas ja hieman turhankin puhtoinen nauhoite on kelpoa soundijälkeä, etenkin jos lukeutuu Peter Tägtgren -soundien faneihin, eikä yhtyeen örinä- ja raakkuna-anti sekään pöllömpää ole. Summa summarum, BMN on jälleen yksi "ihan jees" -luokan Belphegor-julkaisu suuressa meressä, joskin fanipoikakertoimella levy tuntunee numeron verran paremmalta paketilta. Ja niille aiemmin bändiin pettyneille tätä onkin sitten turha suositella.17.03.2011, Serpent
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Totenritual
Totenritual
[ CD ]
Conjuring the Dead
Conjuring the Dead
[ CD ]
Walpurgis Rites - Hexenwahn
Walpurgis Rites - Hexenwahn
[ CD ]
Bondage Goat Zombie
Bondage Goat Zombie
[ CD ]
Pestapokalypse VI
Pestapokalypse VI
[ CD ]
http://www.belphegor.at/ http://www.myspace.com/belphegor Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 3632
Palaa »