Kansitaide Thornwill
Implosion
CD
[ TWR Records ]

( 4 )
01. Civilized Ways
02. Sacred Lies
03. Implosion
04. Midnight Hunger
05. The Prophecy Fulfilled
06. Don't Let Me Go
07. Imaginary Fiction
08. Behind The Behvior
09. Far Away From Home
10. Subconscious Battle (Broken Hearted)
11. Road Movie
12. Noah's Ark
13. Before I Die

Unkaria ei ole piireissä pidetty progemetallin mahtimaana, eikä pidetä tämänkään jälkeen. Thornwill ei esitä Implosionillaan mitään ihmeellistä.

Kuten näille divaritason bändeille tyypillistä on, vain kitaristi on kohtuullisen hyvä. Laulajan kailotus lähestyy pahimmillaan jo tahatonta hauskaa ja rytmiryhmä, rumpali eritoten, puolestaan paiskoo huolestuttavan lähellä kykyjensä ylärajaa, joka voisi korkeammallakin olla.

Biisit ovat täynnä kliseitä, sanoituksia en kehota tutkimaan bookletista lukemalla. Thornwillin onneksi laulajan ääntäminen on sitä luokkaa, että kielestä ei ole täyttä varmuutta. Hyvää levyssä on sen ajoittainen melodisuus: vaikkapa Midnight Hungerissa on yritystä, josta osaavammissa käsissä voisi jalostua ties minkälainen helmi. Kokonaisuutena Implosion ei potki ja 13 biisiä tätä herkkua on vähintäänkin tuplaten liikaa. Jossain amatöörin ja pron välillä liikkuva soitanta ei ole omiaan herättämään halua kuunnella toistuvasti, eivätkä proge- ja melodisesta metallista poimitut soitannolliset ja sovitukselliset itsestäänselvyydet sen enempää.

Luultavasti Imperiumin demopalstalta löytyy paljon kovempaa kamaa. Paljon.11.02.2011, Ismo Karo
http://www.thornwill.com/ http://www.myspace.com/thornwill Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 1810
Palaa »