Kansitaide 36 Crazyfists
Collisions and Castaways
CD
[ Ferret Music ]

( 6- )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. In the Midnights
02. Whitewater
03. Mercy and Grace
04. Death Renames the Light
05. Anchors
06. Long Roads to Late Nights
07. Trenches
08. Reviver
09. Caving in Spirals
10. The Deserter
11. Waterhaul II

Kesto: 44:55

Collisions and Castaways on 36 Crazyfistsille jo viides täysipitkä studiojulkaisu, mutta kosketukseni yhtyeeseen on aiemmin jäänyt parin yksittäisen kappaleen kertaluontoiseen kuulostelemiseen. Pikaisen tarkastamisen perusteella totesin aikoinaan, että yhtyeen musiikki on varsin keskinkertaista ja geneeristä metalcorea, ja uusin levytys vain vahvistaa vanhan käsitykseni.

Vaikka 36 Crazyfistsillä ei oikein olekaan selkeää omaa musiikillista identiteettiä, sen puolustukseksi sanottakoon, että jo kunnioitettavan 16 vuoden iän saavuttanut bändi lienee ollut yksi niistä tapauksista, joita muut ovat sittemmin lähteneet kopioimaan eikä toisinpäin. Tämä ei kuitenkaan muuta sitä, että tänä päivänä 36 Crazyfists on vain yksi muiden joukossa, eikä sillä ole esittää mitään, mikä erottaisi sen valtaisasta massasta edukseen. Myös Andy Sneapin sinänsä selkeät ja laadukkaat soundit toimivat yhtenä yhdentäjänä moniin muihin tuotoksiin; onhan Sabbat-miehellä esittää jo melkoinen katalogi miksaamistaan metal(core)-albumeista.

Mieleenjäävinä asioina levyltä voi mainita In the Midnightsin Meshuggah-henkisen riffittelyn sekä Caving in Spirals -balladin, joka yllättäen kohoaa albumin ainoaksi hyväksi kappaleeksi. Vastapainoksi sanottakoon, ettei levyltä täysin huonoakaan biisiä löydy, muttei sekään ole välttämättä kovin hyvä asia, että rieska on läpeensä tasaisen keskinkertaista puurtamista.

Collisions and Castaways on varma, mutta tylsä valinta, mikäli melodinen metalcore yleisesti uppoaa. Jos tätä lajia haluaa kuunnella, mielummin vaikkapa Triviumia tai All That Remainsia levylautaselle kuin 36 Crazyfistsiä, sanon minä.13.11.2010, Sami Kontio
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Time And Trauma
Time And Trauma
[ CD ]
The Tide And It’s Takers
The Tide And It’s Takers
[ CD ]
Rest Inside The Flames
Rest Inside The Flames
[ CD ]
Destroy the Map
Destroy the Map
[ CDS ]
A Snow Capped Romance
A Snow Capped Romance
[ CD ]
http://www.myspace.com/36crazyfists Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 1938
Palaa »